Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe yangını görmek

Rüyada bahçe yangını görmek

Rüyada bahçe yangını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe yangını gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada bahçede yangın görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Rüyada bahçe yangın görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada bahçe yangını görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada insanları yangından kurtarmak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada binada yangın görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, işlerin bir anda azalacağına tabir olunur.

Rüyada yangının dumanını görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Rüyada işyeri yangın görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments