Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kişiye hep umut olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gemi görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Rüyada gökyüzünde uzay gemisi görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ucaklar görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek her şeyin sarpa saracağına, dileklerinin yerine geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments