Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, karşılığını bulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçan insanlar görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde uçan adam görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde uçtuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ucaklar görmek işinin aksayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan kuşlar görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ailesini hem gururlandıracağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments