Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde uçak görmek

Rüyada gökyüzünde uçak görmek

Rüyada gökyüzünde uçak görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde uçak görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, başka alanlara yöneleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakla gökyüzüne çıkmak dertlerine derman bulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde çok uçak görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde uçakla uçmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok uçak görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, işlerinin karışacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek malının da hiç olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments