Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini semazen olarak görmek

Rüyada kendini semazen olarak görmek

Rüyada kendini semazen olarak görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, konforunun artacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini semazen olarak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Rüyada dönen semazen görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada semazen yapmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada semazen olmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada semazen resmi görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada semazenleri görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini semazen olarak görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada semazenler görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments