Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dönen semazen görmek

Rüyada dönen semazen görmek

Rüyada dönen semazen görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, stresten uzaklaşacağına, şansının geri döneceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada dönen semazen gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde semazen görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada semazenleri görmek bir fitne çıkarmaya, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada semazen yapmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada semazen resmi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada dönen semazen görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada semazenler görmek ekmek bulamayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini semazen görmek işlerinin yarıda kalacağına, borçlarının artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments