Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yoğun çalışacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Rüyada semazen gibi döndüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada semazen gibi döndüğünü görmek ağız tadının bozulmayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada semazen resmi görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini semazen görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada semazenler görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Rüyada semazen yapmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde semazen görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada semazen olmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalettir.

Rüyada kendini semazen olarak görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zorlukların artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments