Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde oturmak

Rüyada gökyüzünde oturmak

Rüyada gökyüzünde oturmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, atılım yapacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Rüyada gökyüzünde oturmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde at görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde ayet okumak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, o işi canlandıracağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yatmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kuşlar görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments