Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde dolaşmak

Rüyada gökyüzünde dolaşmak

Rüyada gökyüzünde dolaşmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, rızkının eksileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak yaşama sevincine kavuşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada sütyenle dolaşmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kıyısında dolaşmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada çorapla dolaşmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokakta dolaşmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yıkılacağına işaret eder.

Rüyada bisikletle dolaşmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments