Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşli top görmek

Rüyada ateşli top görmek

Rüyada ateşli top görmek stresini atacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşli top gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada gökyüzünde ateş topları görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada ateş toplarının düştüğünü görmek iyi günler yaşayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına alamet eder.

Rüyada top ateşi görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ateşli top görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Rüyada topkapı sarayını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz top görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşyalarını toplayıp kaçmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, malların artacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments