Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten inen bebek görmek

Rüyada gökten inen bebek görmek

Rüyada gökten inen bebek görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, şansın döneceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulur.

Rüyada gökten inen bebek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Rüyada gökten inen bebek görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gökten inen insan görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten inen melek görmek eline büyük paralar geçeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulur.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada iki göğsünden bebek emzirmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden bebek emzirmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments