Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ingilizce duymak

Rüyada ingilizce duymak

Rüyada ingilizce duymak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kendisine kızacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulur.

Rüyada ingilizce duymak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada ingilizce duymak bazen fakirlik görüleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ingiliz prensi görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ingilizce ders görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada ingiltereyi görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ingilizce dersinde olduğunu görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ismet inönü görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten inen bebek görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada ingiliz parası görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments