Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek

Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek

Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarının olmadığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakkabısı olmadığını görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının olmadığını görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, engel teşkil edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşın olmadığını görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin yerinde olmadığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin kapısının olmadığını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments