Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin olmadığını görmek

Rüyada bebeğin olmadığını görmek

Rüyada bebeğin olmadığını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiklerini de koruyacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, maddi olanakların artacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde bebek emzirmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin olmadığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bebeğinin olmadığını görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmadığını söylemek tamamen içine kapanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarının olmadığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments