Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek

Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek

Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünden kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden kıl çıktığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün çıktığını görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kıl çıktığını görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada ayaktan kurt çıktığını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yolunda devam edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yemekten kurt çıktığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments