Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt gelmesi görmek

Rüyada göğsünden süt gelmesi görmek

Rüyada göğsünden süt gelmesi görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işinde dar boğaza gireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, dualarının kabul olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada göğsünden süt gelmesi gördüyseniz:

  • Belli konuları kolaylaştırmak istiyorsunuz.

Rüyada başkasının göğsünden süt geldiğini görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek malının ve parasının da artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt içmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol göğsünden süt geldiğini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek maddi anlamda feraha ermeye, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsü süt dolu görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün sütle dolduğunu görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments