Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden su aktığını görmek

Rüyada göğsünden su aktığını görmek

Rüyada göğsünden su aktığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, moralinin bozulacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ailesinden hayır göreceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden su aktığını gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada göğsünden su aktığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, geri planda kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, istediği evde oturacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine inanılır.

Rüyada göğsünden kan aktığını görmek güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, günah işlemekten korunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının göğsünden süt aktığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments