Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba üstünde kar görmek

Rüyada araba üstünde kar görmek

Rüyada araba üstünde kar görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada araba üstünde kar gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada araba üstünde kar görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, güzel işler yapacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına inanılır.

Rüyada kar üstünde araba görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde araba kullanmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde araba sürmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde oynamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hastalıkların kalmayacağına işarettir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Rüyada çatının üstünde kar görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde kurt görmek şansının yaver gideceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments