Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göçükten kurtulmak

Rüyada göçükten kurtulmak

Rüyada göçükten kurtulmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada göçükten kurtulmak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada göçükten kurtulmak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada birini göçük altında görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göçükten çıkmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde göçük altında kalmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada göçük altında kaldığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada göçük altından çıkmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada göçük mezar görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments