Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göçük mezar görmek

Rüyada göçük mezar görmek

Rüyada göçük mezar görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada göçük mezar gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Rüyada göçük mezar görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini göçük altında görmek kötü durumlara düşürüleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göçük altından çıkmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada depremde göçük altında kalmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, insanlarla iç içe olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Rüyada göçükten kurtulmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulur.

Rüyada göçükten çıkmak zahmetinin çoğalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göçük altında kaldığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara taş atmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments