Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini göçük altında görmek

Rüyada birini göçük altında görmek

Rüyada birini göçük altında görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, zenginlik kazanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini göçük altında gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada birini göçük altında görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir ömür olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde göçük altında kalmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada göçük altında kaldığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada göçük altından çıkmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göçükten kurtulmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işaret eder.

Rüyada göçükten çıkmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göçük mezar görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun altında yürümek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments