Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi mağazası görmek

Rüyada giysi mağazası görmek

Rüyada giysi mağazası görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, onu doyasıya yaşayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada giysi mağazası gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Rüyada giysi mağazası görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giyim mağazası görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak mutluluğunun artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet eder.

Rüyada alışveriş mağazası görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek galibiyet kazanacağına, fakirleşeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı mağazası açmak maddi zararının giderileceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak mağazası görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments