Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyim almak

Rüyada giyim almak

Rüyada giyim almak kaza ve belaların çıkmayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet eder.

Rüyada giyim almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Rüyada giyim eşyası satmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah giyimli insanlar görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada giyim eşyası görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada güzel giyimli erkek görmek malını ve canını emniyete alacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, alim insanlardan sayılacağına delalettir.

Rüyada giyim alışverişi yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada siyah giyimli erkek görmek hastalıkların son bulacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah giyimli kadın görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel giyimli birini görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments