Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giydiği ayakkabıyı görmek

Rüyada giydiği ayakkabıyı görmek

Rüyada giydiği ayakkabıyı görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kazancın daha da artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada giydiği ayakkabıyı gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada mor ayakkabı giymek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada sıkan ayakkabı giymek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevineceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ayakkabısını giymek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıları farklı giymek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Rüyada bordo ayakkabı giymek sözleri tutulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada küçük ayakkabı giymek daima afiyette olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments