Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerin toparlanacağına inanılır.

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi yemek yerken görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişiyi yemek yerken görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin edep yerini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada bir yere gitmek için hazırlanmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, ona mutluluk getireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gideceğin yere varamamak yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendine döneceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalettir.

Rüyada uçakla bi yere gitmek düzeninin sarsılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, günlerini bunun için harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments