Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar çalamamak

Rüyada gitar çalamamak

Rüyada gitar çalamamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada gitar çalamamak gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Rüyada gitar çalamamak hayatının zorlaşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saz çalanı görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada piyano çalan görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bateri çalan birini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada gitarın kırıldığını görmek anne babaya müjde verileceğine, olumsuz haberler alacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada çalan telefonu açmamak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çalan birini görmek zor bir dönem geçirileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada flüt çalan birini görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments