Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ana sütü içmek

Rüyada ana sütü içmek

Rüyada ana sütü içmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, zamandan da kar edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada ana sütü içmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada ana sütü içmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ana ve babayı görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatıma anamızın mezarını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada anadan üryan görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anasınıfı görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fadime anamızı görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Rüyada ana muhalefet liderini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla anarya gitmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments