Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sütü içmek

Rüyada kadın sütü içmek

Rüyada kadın sütü içmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Rüyada kadın sütü içmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize sevginizi göstermekte zorlanabilir veya yanlış cümleler kurabilirsiniz.

Rüyada kadının memesinden süt içmek kısa sürede başarısının artacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada kadın sütü içmek gönlünce harcama yapmasına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt içmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çilekli süt içmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik sütü içmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada bardakta süt içmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan sütü içmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, geri plana düşeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments