Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik öpmek

Rüyada geyik öpmek

Rüyada geyik öpmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada geyik öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Rüyada geyik öpmek mutlu günler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Rüyada geyik ceylan görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geyik yediğini görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada vahşi geyik görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda geyik görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sesi duymak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada geyik pişirmek elini attığı her işi yerine getireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada geyik doğurmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, geleceğine bakacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments