Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geri çekilmek

Rüyada geri çekilmek

Rüyada geri çekilmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada geri çekilmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada geri çekilmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin geri çekildiğini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada satılan evi geri almak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çığırından çıkacağına işarettir.

Rüyada çalınan malı geri almak aradaki buzları eriteceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı geri geri sürmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Rüyada eve geri gelmek bolluğun ve bereketin artacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün geri geldiğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet eder.

Rüyada taşındığın eve geri taşınmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments