Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gergef işlemek

Rüyada gergef işlemek

Rüyada gergef işlemek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık vereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, işlerinin kolaylaşacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada gergef işlemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada gergef işlemek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada günah işlemekten korkmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada toprak işlemek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanaviçe işlemek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada işleme işlediğini görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.

Rüyada örgü işlemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada birinin günah işlediğini görmek arabuluculuk yapılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevap işlemek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, parasız kalmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments