Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanaviçe işlemek

Rüyada kanaviçe işlemek

Rüyada kanaviçe işlemek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Rüyada kanaviçe işlemek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Rüyada kanaviçe işlediğini görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kanaviçe işlemek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanaviçe görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yelek işlemek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne oyası işlemek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Rüyada yazma işlemek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada günah işlemekten korkmak çirkin iftiralara uğrayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oya işlediğini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments