Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla tanışmak

Rüyada kızla tanışmak

Rüyada kızla tanışmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Rüyada sarışın kızla tanışmak büyük miktarda para kazanacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın ailesiyle tanışmak kendisine fırsatlar yaratacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kızla tanışmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak işlerinin zarara uğrayacağına, günah işleyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan ferahlamaya, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yeni kızla tanışmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada kızla tanışmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hane içine ay doğacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments