Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kıza sarılmak

Rüyada genç bir kıza sarılmak

Rüyada genç bir kıza sarılmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Rüyada genç bir kıza sarılmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç bir kızla konuşmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kızla evlenmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, namının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada genç bir kızın öldüğünü görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada genç bir kızla tanışmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada genc kızı hamile görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments