Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle denizde olmak

Rüyada gemiyle denizde olmak

Rüyada gemiyle denizde olmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemide gitmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemi görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada gemiden denize düşmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde giden gemi görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments