Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hasretlerin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktan tanıdığı birini gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan tanıdık görmek kendi geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan saray görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada denize uzaktan bakmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına rivayet eder.

Rüyada kendini uzaktan görmek parasal durumun düzeltileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gemiyi uzaktan görmek hayatına bakacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan arkadaş görmek kişinin geri planda kalacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments