Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan gemi görmek

Rüyada uçan gemi görmek

Rüyada uçan gemi görmek moralinin düzeleceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, atılım yapacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan gemi gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada gemilerin uçtuğunu görmek en yukarılara çıkacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçan gemi görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada uçan gemi görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geminin uçtuğunu görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek hayırlı işlerde yer alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Rüyada uçan gemiye binmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek önemli atılımlar yapacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kulluk derecesinin artmasına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments