Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi vapur görmek

Rüyada gemi vapur görmek

Rüyada gemi vapur görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada gemi vapur gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada gemi vapur görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada dolu vapur görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Rüyada vapura bindiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada arabalı vapura binmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hayatın pahalılaşmasına yorulur.

Rüyada vapurla denizde gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada deniz vapuruna binmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, alışveriş yapacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde vapurla gezmek sorunlarının sürekli artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vapura binmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments