Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide asker görmek

Rüyada gemide asker görmek

Rüyada gemide asker görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir yere taşınmaya, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada gemide asker gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada gemide asker görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Rüyada asker gemisi görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yük gemisine binmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide gezmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gölde gemi görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada karadan gemi yürütmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments