Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolduğu görmek

Rüyada kaybolduğu görmek

Rüyada kaybolduğu görmek gönül gözünün açılacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sonra kendi işini kuracağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulur.

Rüyada kaybolduğu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Rüyada anahtarın kaybolduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Rüyada kalabalığın içinde kaybolmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabısı kaybolmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kaybolduğunu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, daha kötü günler yaşayacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanının kaybolduğunu görmek ekmeğinin verimli olacağına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, her geçen gün başarıların artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada inşaatta kaybolmak kazançlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşin kaybolduğunu görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments