Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide seyahat görmek

Rüyada gemide seyahat görmek

Rüyada gemide seyahat görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, huzur dolu günler geçireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Rüyada gemide seyahat gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada gemide seyahat görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle seyahat etmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemide seyahat etmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak sorunların çözüme kavuşacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada seyahat gemisi görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi seyahati yapmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla seyahat etmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işinde ustalaşacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments