Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, emellere ulaşılacağına, güzel günler yaşanacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak doğru kararların alınacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak çekilen çilelerin sona ereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak birikim yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik kuşağı görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments