Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik kuşağı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak prestij kaybı yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments