Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sebep olacağına, aradığı çareleri bulacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek ekmeğinin azalmayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments