Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik kuşağı görmek

Rüyada gelinlik kuşağı görmek

Rüyada gelinlik kuşağı görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik kuşağı gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik kuşağı görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek sorunlarının artacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments