Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle uyumak

Rüyada gelinlikle uyumak

Rüyada gelinlikle uyumak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, maddi güç sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle uyumak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada gelinlikle uyumak zenginlik sahibi olunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüste uyumak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, gerginliğin biteceğine inanılır.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle uyuduğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işaret eder.

Rüyada dere kenarında uyumak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak malının ve parasının da artacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments