Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek

Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek

Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek başarılarının devamının geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gelinlik gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada mezarda gelinlik görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara gitmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta gelinlik görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başarılarının düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle mezara girmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, şansın yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle mezara görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliği çıkartmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulur.

Rüyada gri gelinlik giymek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments