Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada gelinlik giyip tuvalete gitmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle tuvalete girmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada tuvalet gitmek el üstünde tutulur hale geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayallerinin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yalın ayak tuvalete gitmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalettir.

Rüyada çok tuvalete gitmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolculukta tuvalete gitmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Rüyada okulda tuvalete gitmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments