Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutsuz olmak

Rüyada mutsuz olmak

Rüyada mutsuz olmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada mutsuz damat görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, işlerin çığırından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mutsuz bir evlilik yapmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutsuz olduğunu söylemek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin mutsuz olduğunu görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yeni projelere atılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı mutsuz görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini mutsuz görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı mutsuz görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments