Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giydiği görmek

Rüyada gelinlik giydiği görmek

Rüyada gelinlik giydiği görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giydiği gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek iç dünyanızın sakinleşeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve beğenmemek hatalarını fark edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, işlerini hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada giydiği gelinliği görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çalışmalarının beğenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dantelli gelinlik giymek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada birinin gelinlik giymek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada sade gelinlik giymek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, ruhani önderlik yapacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada tekrar gelinlik giymek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments